Corona update

Vanwege de aanhoudende stijging van het aantal coronabesmettingen zijn we genoodzaakt om extra maatregelen te nemen om onze medewerkers en u als uitvaartverzorger/ster te beschermen. Vanaf heden mag er geen passagier met de rouwauto meer meerijden. Daarnaast zullen we geen laatste verzorging meer uitvoeren in bijzijn van familie. Tevens zullen onze medewekers mondkapjes dragen. We weten dat dit opnieuw ingrijpende maatregelen zijn, waarmee we niet aan alle wensen van de nabestaanden kunnen voldoen. Maar veiligheid staat bovenaan en we hopen op deze manier onze dienstverlening zo veilig mogelijk te blijven continueren. 

Blijf gezond ! 

Posts created 3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top